A Skid Mate korongok műanyag talpak, amelyek helyettesítik a fa raklapok csúszótalpait, vagy a csomagolás aljára közvetlenül rögzíthetőek és gátolják az ütést, csúszást, rázkódást illetve rezgést.

Rázkódás,-ütés,-rezgés mentesítő megoldások:

Raktározási tevékenységeknél az aszfaltnak csapódó, vagy szállításkor a raktérben rázkódó termék könnyen károsodhat. Ezáltal a Skid Mate-ek használata több milliós értékű károkat akadályoz meg évente. A Skid Mate-ek különböző súlyokra és érzékenységekre vannak kitalálva. A gyors felszerelhetőség és tartósság idő- és pénzmegtakarítást jelent. Megfelelően felszerelve a korongok 20G -ig biztosítanak rázkódásvédelmet 60cm-es magasságból indított forgatási/leejtési teszteken. A Skid Mate-ek -40 és +54 fok között hőmérséklet állóak.

Skid Mate méretek:

  • magasság 73mm +/- 13mm
  • átmérő 153mm

szereles

Kép: SkidMate

Biztonságos és költséghatékony megoldás

A korongok újrahasznosított műanyagból készülnek, megfelelnek a legkülönbözőbb tartósság- és érzékenység-feltételeknek.

A magas ellenállóképességnek és alacsony raktározási szükségletnek köszönhetően akár egy- vagy többutas fuvaroknál is alkalmazhatóak.

A költséges légi szállítás olcsóbb szárazföldi szállításra váltható.

A Spacer/távtartót a Skid Mate (raklap talpának) magasítására használjuk. A Skid Mate és a raklap között helyezzük el. A távtartó ellenállóképes polietilénből készül.

Spacer/távtartó raklalp magasító méretek:

  • magasság 25,6mm
  • átmérő 139,7mm

spacerszereles

Kép: Skid Mate távtartóval.

Felszerelés: A Skid Mate-eket a raklapok aljára rögzítik lapos vagy M8 csavarokkal. A megfelelő csavarmenet előre beépített. A csavarok hossza a 25mm-es Spacer-nek és a léc méretének megfelelő. Közvetlenül a termékre való felszerelés esetében a csavarmenetek opcionálisak.