Érzékeny, törékeny, kalibrált árukhoz.

TiltWatch XTR: A szerkezetet rögziteni kell a fuvarozandó áruhoz vagy annak csomagolásához. Ezt követően jelezni fogja ha az árút a függőleges helyzetétől elmozdították, vagyis eldöntés, felborítás, fejtetőre állítás történt. Az erőteljes lerakást (koccanást) is jelzi. (A szürke jelzés pirosra vált, ha a csomagot 85 foknál jobban megdöntötték.) A jelzőszerkezet hatékony védettségge kizárja a téves aktivizálódást.

A dőlésjelzőt nem lehet észrevétlenül eltávolitani. Ez esetben egyértelműen azonositható az illetéktelen beavatkozás. A ragasztóanyag egyike a leghatékonyabbaknak (akril alapú). Ezért megbizhatóan rögzithető a különböző felületekre (fém, fa, műanyag). Az illetéktelen eltávolitást követően nem lehet észrevétlenül újra visszaragasztani a szerkezetet.

A dőlésjelzőt óvni kell a párától és a hőhatásoktól. Légiszállitás esetén nem aktiválódik a jelző (az emelkedési szöget tolerálja).


TiltWatch Plus: A szerkezet 3 különféle jelzésmódot biztosit. 1-2 módozat jelzi a maximálisan megengedett dőlésszögeket és a döntés irányát, illetve azt, ha az árukezelés során ezt meghaladták. 3-as módozat jelzi ha az árut fejjel lefelé megfordították (360 fokos szögben). Tehát a felfordítást is jelzi.

Légiszállitás esetén nem aktiválódik a jelző (az emelkedési szöget tolerálja). A jelzőszerkezet hatékony védettségge kizárja a téves aktivizálódást.

tiltwatch plus


A ShockWatch-TiltWatch csomag külön megvásárolható kellékei:

Cimke: A csomagra ragaszthatóak, könnyen felismerhetőek és azonosíthatóak.

tiltwatch label

Matrica a szállítónak: Amennyiben a TiltWatch jelző figyelmeztetést a fuvarlevél mellé ragasztják, azonnal értesiti a fuvarozót, hogy a szállitmány felügyelet alatt áll.

tiltwatch alert sticker

Figyelemfelkeltő feliratos ragasztószalag: felhívja a figyelmet a helyes árukezelésre.

alert type