ShockWatch MAG 2000: az érzékeny nehézáruk sérülésének megelőzésére. Egy költséghatékony megoldás, az 50kg- ot meghaladó nehézáruk kezeléséhez. A jelzőszerkezetet folyamatosan újra lehet állitani (illetékes személy által), igy nem szükséges a folytonos csere. Kimutatja a különböző irányokból és szögekből érkező adott határértékeket meghaladó erőbehatásokat, ütéseket, leeséseket, stb.

A MAG 2000 szerkezeti és működési elve 2 db magas érzékenyságű mágnes kölcsönhatásán nyugszik. A mágnesek kisúlyozottan, egy egyensúlyi állapotban vannak a nagyobb erőhatás érvényesüléséig. Amennyiben határértéken felüli ütés, lökés, rázkódás éri az árut – a jelző szereppel biró mágnes kimozdul alapállapotából, és eltolódik bizonyos irányban. Az elmozdulás iránya egyben jelzi a szabálytalan vagy megszabott értéken felüli erőbehatás irányát.

Egy különleges kulcs által az illetékes személyzet (jegyzőkönyvezve az esetlegesen bekövetkezett jelzéseket),-módjában áll újra alapállapotba helyezni a szerkezetet. A szerkezetet aktiválni lehet 10 különböző érzékenységi fokozatokra: 2G – 3G – 4G – 5G – 6G – 7G – 10G – 11G – 16G – 20G. Magasabb fokozatok beállitása esetén a hivatalos forgalmazóval kell egyeztetni, aki a gyártóval egyezteti az igényt.

MAG2000

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez

Kattintson ide a Használati utasításhoz


ShockWatch2 Nagyobb kijelzőméret, egyedi sorszám. A ShockWatch továbbfejlesztett változata. Nehézárukra is alkalmazható.

 Shockwatch2

Kattintson ide a táblázat megjelenítéséhez


 

A ShockWatch csomag külön megvásárolható kellékei:

Cimke: A csomagra ragaszthatóak, könnyen felismerhetőek és azonosíthatóak.

MAG2000 warning label

Matrica a szállítónak: Amennyiben a ShockWatch jelző figyelmeztetést a fuvarlevél mellé ragasztják, azonnal értesiti a fuvarozót, hogy a szállitmány felügyelet alatt áll.

Figyelemfelkeltő feliratos ragasztószalag: felhívja a figyelmet a helyes árukezelésre.

alert type